Een nieuwe stap in een rijke traditie......

Vanaf 1963 hebben de Waarschepen een uitstekende reputatie opgebouwd.

Meer dan 45 jaar ervaring heeft geresulteerd in veilige, comfortabele jachten die aan de huidige wensen van U als watersporter zeer zeker zal voldoen. Onze nieuwe range jachten past dan ook zonder meer in de traditie van het Waarschip. Een vertrouwde naam welke innovatieve ideeén en moderne ontwerpen combineert, geheel in de geest van de oprichters Kremer en Akkerman.
 

Betrouwbaar materiaal en constructie......

De schepen hebben zich al die jaren ruimschoots bewezen. Met het hechthout en nu van composietplaat levert dit met de epoxylijmverbindingen en de epoxybeschermlagen een sterk en stijf schip op, vrijwel zonder onderhoud.

 


Zelf afbouwen

Wie een beetje handig is, kan z'n eigen Waarschip afbouwen. Wij maken het u bijzonder gemakkelijk. Alle plaatonderdelen worden digitaal getekend en dan pasklaar uitgefreesd. Het z.g.n. Fast-Fit-Systeem met overzichtelijke bouwtekeningen en een in-structie op cd.
 

Met dit systeem, Hiswa Award winnaar in 2000, hoeft u bij het samenstellen vrijwel niet meer te schaven, te klemmen en  te schroeven. De bouwtijd wordt aanzienlijk verkort en blijft overzichtelijk.
 

Wij kunnen uw Waarschip geheel compleet of in diverse stadia leveren. Naast het werfcasco is verder de keuze aan U. Het zelf afbouwen zorgt niet alleen voor een speciale binding met uw schip, maar is ook erg aantrekkelijk uit financieel oogpunt. Ook een door U zelf afgebouwd Waarschip kunt u voor de CE registratie laten keuren.

 

Zeilen en varen op je gemak.......

Het varen is gebaseerd op twee principes: bedieningsgemak en veiligheid.

Onze schepen laten zich gemakkelijk bedienen onder vrijwel alle weersomstandigheden. Juiste plaatsing van de diverse onderdelen zorgen voor een groot bedieningsgemak en springen u direct in het oog. De schepen hebben brede gangboorden en ruime dekken, voorzien van stevige railingen en handgrepen voor een goed veiligheidsgevoel.

 

Oog voor comfort......

Een Waarschip van deze tijd biedt alle hedendaagse comfort.
Het brede achterschip biedt u een veilige plaats voor zes tot acht personen. Verder een ruime salon met comfortabele banken, een navigatiehoek, alsmede een geriefelijk kombuis, ook voor gebruik tijdens het varen. Op de belangrijkste plaatsen is er stahoogte.
De toiletruimte is tevens een droogruimte voor natte zeilkleding. 
Voorts ruime twee- en éénpersoonskooien met bergruimte. 

Waarschipnieuws